Televizier-Ring
1 oktober 2015
Fitsheidsleeftijd van een oudje!
16 oktober 2015

Weekend!

Mijn nieuwe blog gaat over mijn week-einde.
God wat was het toch weer een weekend, dat typende terwijl ik nu in bed ligt zondag nacht en nog even nadenk wat ik ook weer allemaal heb gedaan.

Ik neem jullie even mee naar vrijdag.
Mijn dag begon vrijdag al extreem vroeg. Ik ben nou eenmaal geen ochtendmens en zal dat dan ook nooit worden. Elke ochtend zodra de wekker gaat draai ik mezelf nog een keer om en denk ik: Oh nee moet ik er echt nu uit? Ik blijf nog 5 minuten liggen want ik lig zo lekker.

Vrijdag ochtend werd ik rond 06:00 uur ochtends opgehaald door Frans en Conny.
Conny is jaren het gezicht geweest van Radio Atlantis en tegenwoordig draait ze bij RADIO73. Zeis geen onbekende in Radio-land, Conny draait al heel wat jaartjes en mocht door de jaren half bekend Nederland als gast ontvangen in haar uitzendingen.
Zelfs in Hilversum is zei geen onbekende. Conny is een verwend luisteraar en trouwe volger van RADIO2. Vrijdag draaide Sander de Heer voor het laatst zijn ochtendshow: ‘’De Heer Ontwaakt’’. Op uitnodiging van van Meneer de Heer mochten we aanwezig zijn bij zijn afscheids-uitzending. Dit leek mij het moment om het vast te leggen op beeld.

Conny is namelijk een uniek mens. Ik vind Conny zo puur en zo lekker haar zelf. Conny is in alle omstandigheden altijd haar zelf en ik denk dat je dan puur bent.
Aangekomen bij de studio in van NPO RADIO2 snelde Conny binnen no-time de studio binnen met zelf mee-gebrachten Bossche Bollen en een cadeautje voor de kids van Sander de Heer.Wat volgde was in mijn ogen hilarisch, conny wist binnen no-time de aandacht naar haar toe te trekken en binnen een aantal minuten was ze dan ook LIVE in de uitzending. Een leuke compilatie hiervan kan je Conny neemt afscheid bekijken.

Vrijdagavond ben ik met Theo, Elly en Anthonie naar het evenement ‘Den Bosch Goes Dutch’’ gegaan @ Maaspoort Sports & Events.Om even een korte impressie te geven zal ik een aantal opsommingen geven van het evenement:

Toilet – DRAMA
Geluid – SLECHT/GALMBAK
Parkeren – 10 euro (veels te duur)
Muntenverkoop – onderbemand
ARTIESTEN – Meerendeel zong opvallend vals

Kortom het was zeker niet wat ik verwacht had. Binnenkomen bij een evenement om vervolgens een half uur tot driekwartier in de rij te staan bij de muntenverkoop bederft de sfeer voor de rest van de avond.

Muntenverkoop was ook midden in de zaal, dat vind ik gek? Waarom niet bij de ingang, foyer of bij de horeca?
Plassen kon met een plasbandje van 3 euro, nou dat bandje was niet nodig want er waren veels te weinig toiletten. Gevolg dat de urine van de toiletten zo de foyer in stroomde en verschillende bezoekers hun urine de vrije loop lieten bij de kluisjes.
Maar goed na een paar pilsjes hebben we toch nog best een leuke avond mogen hebben.

Zaterdag heb ik de presentatie gedaan van ons wekelijks tv-programma: De Bossche Markt.
We hebben het in de uitzending gehad over de Bossche Put maar ook over de gastvrijheid van de marktkooplieden. Aanstaande Dinsdag is de uitzending dus ik zou zeggen: kijken maar!

Daarna met cameraman Barry naar CHC geweest om opnames te maken van de Reunie van de bossche voetbalclub Concordia.
Ik heb daar met erg veel mensen gesproken: over de programma’s die ik maak, maar ook over de asielzoekers. Overal waar ik kom spreken mensen mij daar op aan..Een onderwerp wat de mensen toch bezig houd.

Na wat leuke opnames, gesprekken met mensen, en wat biertjes doorgegaan naar de stad voor een borrel.
Samen met Ryan wat borrels gedaan in de kroeg. Wat was het toch een dolle boel. Na weken was het weer eens gezellig druk in de kroeg. Ook daar was het gespreksonderwerp weer vluchtelingen. Maar het ging ook over musicals want wie zat er naast ons..
Meneer Albert Verlinde.

En volgens mij had hij al een paar stevige borrels achter de kiezen..
Maar ik moet zeggen dat meneer verlinden erg vriendelijk was.Hij schroomde ook niet om een borrel met ons te drinken, ook schroomde die niet om de verleiding van een (te)jonge jongen te weerstaan.
Maar goed dat moet hij natuurlijk lekker zelf weten. Hij was erg gezellig en heeft ongetwijfeld een leuke avond gehad net als wij.Vervolgens in slaap gevallen op de bank bij Ryan, Ik kon niet meer naar huis fietsen, ik was er helemaal klaar mee.

Zondag: tja wat moet ik zeggen.. Dat was even raar wakker worden op een bank met koppijn en kleren aan.
Snel naar huis gefietst en lekker even een goede douche genomen om mij vervolgens even op te laden.Want ook Zondag moest er weer gefilmd worden. Ik had Collega Rob Govers beloofd om de jaarlijkse talentenjacht van Schijndel te filmen.

Stichting Meierijstad Presenteert organiseert al 8 jaar een jaarlijkse talentenjacht waarbij gezocht word naar nieuw zangtalent. Talenten uit de Regio kunnen zich aanmelden en maken kans op de hoofdprijs: een single opname bij STUDIO31, en een Videoclip van VIDEOCLIPDEAL.NL
Rob Govers die ook bij TV73 programma’s presenteert zet zich elk jaar in voor deze stichting. De opbrengsten die op deze avond worden opgehaald gaan allemaal naar goede doelen: voornamelijk lokale initiatieven.

Kortom het was een innoverend week-einde!

Comments are closed.