Over Remco de Vaan

Over Remco

Remco is van jongs af aan gefascineerd door televisie, film en media. Hij is gedreven, geïnteresseerd en creatief.

Opleiding

De opleiding elektrotechniek ligt aan de basis voor zijn kennis van technische apparatuur. De interesse voor beeld groeide tijdens de opleiding Kunst, Cultuur & Media. Hierna specialiseerde Remco zich in Media, Art & Performance op de Filmmakers Opleiding. De voorkeur van de praktijk boven de theorie heeft ervoor gezorgd dat Remco al vroeg ervaring kreeg op het uitvoerende creatieve vlak..

Lokale Omroep

Tijdens zijn studie was Remco vrijwilliger bij de Lokale Omroep Boschtion. Bij deze lokale omroep werkte Remco hard en wilde hij alle facetten leren kennen: filmen, monteren, produceren en presenteren. Ieder weekend maakte hij van begin tot eind nieuwsitems die wekelijks werden uitgezonden. Dit vormt een belangrijke basis voor zijn werk nu.

Zelfstandig Ondernemer

Met de studie en stages in zijn bagage startte Remco op jonge leeftijd zijn eigen media-productie bedrijf. Sommigen vonden hem eigenwijs, anderen gedurfd. Maar Remco was vooral overtuigd van zijn eigen kunnen.

                                                                      Regionale Omroep

IMG_0595Remco ging als presentator aan de slag bij zijn opdrachtgever TV73. Bij deze commerciële regionale omroep groeide hij door naar producent en Hoofd Televisie. Remco produceerde met zijn bedrijf de programma’s en commercials voor de zender. In totaal zo’n 30 programma’s en ongeveer 800 uur aan content. In een paar jaar tijd wist hij een groot netwerk te creëren en veel ervaring op te doen.

Marketing

Na 7 jaar televisiewerk besloot Remco om een andere weg in te slaan en zich te richten op branded content en marketing. Met Brabant Marketing Producties ontwikkelt, creëert en produceert Remco content voor elk denkbaar platform. Zo produceert Remco commercials voor regionale omroepen en maakt hij voor bedrijven promotievideo’s, social media video’s, webshop productvideo’s, event video’s en met enige regelmaat televisieproducties.

Veelzijdig

Zijn veelzijdigheid stelt hem in staat om als presentator voor bedrijven in promotionele video’s ook een gezicht te zijn. Zo IMG_8594presenteert hij acties voor webshops, bedrijven en evenementen. Remco is dagelijks actief vanuit zijn kantoor in ’s-Hertogenbosch. Hij werkt nu voor diverse opdrachtgevers zoals marketingbureaus, webshops, bedrijven (MKB/ZZP), televisieomroepen en organisaties.

Contact

Direct contact met Remco om te kijken wat hij voor jou of je organisatie kan betekenen? stuur een mailtje: info@remcodevaan.nl of maak connectie op LinkedIN.

LinkedIn profiel Remco de Vaan