Speciale ‘EK Editie’ van de Nacht van Oranje vanwege Songfestival in Rotterdam Ahoy

Laminaatwereld Arnhem start online campagne op Omroep Gelderland
13 december 2019
Videoclipdeal
Een content abonnement van Videoclipdeal
8 juni 2020

Speciale ‘EK Editie’ van de Nacht van Oranje vanwege Songfestival in Rotterdam Ahoy

“We zijn er weer bij en dat is prima!” Jan SmitWolter KroesHet Feestteam en Lee Towers zijn de eerste artiesten voor de speciale ‘EK editie’ van de Nacht van Oranje in 2020.

De 28e Nacht van Oranje, traditioneel op de vooravond van Koningsdag, verhuist volgend jaar eenmalig naar de vooravond van het EK: zaterdag 13 juni 2020. De speciale editie is naar aanleiding van de toewijzing van het Eurovisie Songfestival aan Rotterdam.

Productie Videocontent & Aftermovie

Ook dit jaar worden weer diverse video’s gemaakt voor op de social media kanalen van de Nacht van Oranje. Ook een sfeerverslag van het event en een aftermovie behoren tot de werkzaamheden.

Productie: Remco de Vaan / Verslaggeving/Vlogger: Rob Govers

“De Nacht van Oranje, een eigen productie van Rotterdam Ahoy, is al jaren een succesvol uitverkocht muziekfeest op de avond voor Koningsdag.

Nacht van Oranje 2020: ben erbij, want dat is prima!

Kaarten voor de Nacht van Oranje op zaterdag 13 juni 2020 zijn nu verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl/event/229675. Nu met scherpe early bird korting. Ben je erbij in Rotterdam Ahoy net als Jan Smit, Wolter Kroes, Lee Towers, Het Feestteam en vele andere vaderlandse topacts? Dan maken we er een knaller van een oranjefeest van op de vooravond van het EK.

Geplaatst door Nacht van Oranje op Donderdag 21 november 2019

Comments are closed.