Remco De Vaan neemt afscheid van TV73

LEEF en LATEN LEVEN!! ‪#‎PrayForOrlando‬
13 juni 2016
De kracht van productvideo’s
6 maart 2017

Remco De Vaan neemt afscheid van TV73

Remco de Vaan heeft aangegeven te stoppen bij TV73. Na vier jaar bijna geen privéleven te hebben gehad wil hij gaan denken aan nieuwe uitdagingen. De beslissing is niet makkelijk geweest.

“Privé en zakelijk zijn door elkaar gaan lopen en dan is afscheid nemen heel moeilijk, maar ik ben op een punt gekomen dat ik achter de horizon wil kijken”, aldus Remco. “Met het stoppen van de technische werkzaamheden stoppen ook de presentatiewerkzaamheden. Ik zal dat enorm gaan missen. We waren een topteam”, zegt Nol.

In eerste instantie wil Remco even van zijn welverdiende vakantie genieten. “Daarna zie ik wel. Op dit moment is er in ieder geval nog niets op mijn pad gekomen”, zegt Remco. “Behalve dat wij Remco zullen missen, zullen onze kijkers het menneke ook gaan missen. Hij is vanaf het begin in de harten van onze kijkers opgenomen. Het is niet uitgesloten dat Remco nooit meer te zien is, maar tot die tijd zullen we met nieuwe gezichten aan de slag moeten”, aldus Nol Roos. Vanavond (Donderdag 14 juli 2016) op TV73 een interview over het vertrek.

Comments are closed.